Facebook Instagram Instagram

Beoordelingen van Soi35 Thai Food De Meern

Recente recensies van Soi35 Thai Food De Meern

5 sterren na 67 reviews

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en werd precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Binnenkort een catering voor 90 personen!

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super lekker. Vers, kwaliteit goed, prijs prima. Veel rijst, liever meer vlees/vis en iets minder rijst. Bezorger later dan afgesproken tijdstip.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zooooo lekker! 😋

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, voldoendee en sneller bezorgd dan verwacht.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alleen is de hoeveelheid kip in de Phad kai med mamuang wel wat aan karige kant!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en goed van kwaliteit. De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar kan daar zeker mee leven. Om wel altijd €2,50 extra te betalen voor de bezorging vind ik een behoorlijk minpunt, helemaal met een minimale orderbedrag van €12,50.

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Ruud, bedankt voor uw review. Fijn om te horen, dat u ons eten zo lekker vindt. Hierbij een korte reactie: uit marktonderzoek blijkt dat we de goedkoopste Thai zijn in Utrecht en dat willen we ook graag blijven! Elke 6 maanden doen we een uitgebreide analyse. De bezorgkosten zijn inderdaad standaard en marktconform. Vanuit de bedrijfsvoering kan ik alleen maar zeggen, dat de daadwerkelijke bezorgkosten met slechts €2,50 niet volledig worden gedekt (scooter afschrijving, zeer dure verzekering, uurloon bezorger, etc.). We hopen voor uw begrip. U kunt natuurlijk ook altijd gezellig komen AFHALEN: u ontvangt standaard 5% korting en een gratis bijgerechtje: kerriekoekjes.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de kip cashew besteld en die vonden we beiden erg zoet. De tom yam koong was ook aan de zoete kant. We vonden alleen de loempia’s erg lekker, want we hadden nog de sate’s besteld en die waren slechts okay...

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, was ruim op tijd en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Alleen het bakje met de saus was gesmolten door de viskoekjes.. (wel goed warm dus )

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor de review. We zijn er achter gekomen dat de biologisch afbreekbare sausbakjes niet tegen de hitte kunnen. Er zijn andere besteld. Thanks!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Pittig is ook echt pittig, ben ik niet meer gewend. En stipt op tijd. Ook handig dat je al vroeg kan bestellen.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Goeie smaak en vers

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, altijd vers en ook nog eens milieubewust bezig! By far de beste Thai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Zoooo lekker 😋

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weerrrr!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord; Super!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de Tom ka kai niet geweldig. Gewone Nederlandse champignons ipv Thaise of oesterzwam en kipfilet was droog. Kipdijen was lekkerder geweest. De groene curry was ok ook daar Nederlandse obergine ipv bolletjes zoals in Thailand...gele paprika heb ik ook nog niet in een Thaise curry gehad. Prijs was wel goed in vergelijking met andere aanbieders.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Leonard, bedankt voor uw review. Vanzelfsprekend bespreken we elke review intern, zodat ons bedrijf hiervan kan leren. Zonder elk ingrediënt afzonderlijk te bespreken zijn 3 uitgangspunten voor onze keuze: 1. elke regio in Thailand heeft haar eigen keuken. In NL ziet men hoofdzakelijk allen de Isaan variant, De NL champignon, maar ook bijvoorbeeld de aardbei komt gewoon voor in verschillende Thaise regio's. 2. Wat is de bedrijfszekerheid van het ingrediënt? Meer en meer kruiden worden bij de douane namelijk afgekeurd en biedt geen zekerheid tot levering. 3. En we maken soms een kostenoverweging. De eggplant waaraan u refereert kost in de toko €4,15 voor 4 stuks. Bij de gehanteerde 30% 'foodcosts' in de Horeca, kom je op maaltijdprijzen welke weinig mensen wensen te betalen. De eggplant is familie van de aubergine, derhalve gebruiken we deze.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. De laatste paar maanden bestellen we alleen nog maar bij soi35. Supervers en lekker. Wel vroeg ik me af waarom we in de nieuwe app geen biokip meer kunnen bestellen?

Reactie van Soi35 Thai Food:Alle gerechten kunnen nog altijd met biologische kip. Echter deze "uitzonderingen" (net als bereiding 'zonder paprika' of 'zonder ui' dienen voor 12:00 uur te worden besteld. Bij opmerkingen vermeld u uw wensen.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat ik heb besteld bij Soi35. Beide keren was het eten heerlijk, ruime portie (ik ben een grote eter maar het was voor mij voldoende) en op tijd bezorgd. Bovendien ook een nette prijs. Prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en voor het eerst als beiden niet vegetariër eens vega gerecht geprobeerd. Echt lekker. Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd erg lekker! Je proeft dat alles vers bereid wordt en het brengt ons altijd even terug naar Thailand. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep vonden we erg weinig. Zowel de hoeveelheid in het bakje (iets meer dan 1/2 gevuld) maar ook de vulling (2 garnaaltjes doormidden gesneden) erg mager.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een mooie prijs 👍👍

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de app was het eten snel besteld. De bezorger kwam zo goed als op tijd. Wel was het gerecht al een beetje afgekoeld toen ik het uit de verpakking haalde. Wat me verbaasde aangezien het weer erg warm was. Zowel het hoofdgerecht en de rijst waren in ruime mate aanwezig. De kipkoekjes waren lekker fris door de smaak van de limoenblaadjes. In 1 van de koekjes zat een klein botje (ongeveer 1,5 cm), dat had ik niet verwacht. Misschien dat het een foutje was? Verder was alles weer prima!

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw feedback. We gaan het item, botje in kipgehakt (ongelukje) intern bespreken om dit in de toekomst dit te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als vanouds...

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt, fijn om te horen!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en netjes op tijd bezorgd.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ondanks dat de rijst net niet gaar was, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door een heerlijke kip met cashewnoten!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen altijd met plezier bij Soi35 Afgelopen keer ging het duidelijk even mis. 1. De Tom ka Kaj was minder goed op smaak, weinig specifiek gekruid 2. Het garnalen gerecht smaakte geparfumeerd, 3. De bezorger was 15 min later dan aangegeven, vorige keer 15 minuten te vroeg. natuurlijk geen echt probleem maar informeer klanten dan dat bezorgtijden +- 15 minuten zijn. Even weer terug ip het spoor dan blijven wij bestellen. Groet!

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Charles, op de eerste twee punten is lastig om een reactie te geven. Onze receptuur ligt vast, maar het blijft 'mensenwerk'. De bezorgtijden: we communiceren regelmatig dat deze 15 minuten kunnen afwijken (+/-). Indien langer zullen we bellen. Soi35 Thai Food verwerkt ongeveer 1 bestelling/3 minuten. Als deze mooi verdeeld binnenkomen is dat geen probleem, maar sommige piekmomenten en natuurlijk de files zetten onze logistiek onder druk.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... heerlijk!!!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipkoekjes en loempia’s als vanouds lekke! Bezorging keurig op tijd. Het hoofdgerecht met garnalen was helaas niet wat ik er van had verwacht maar dat zal een kwestie van smaak zijn.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind te weinig pindasaus bij saté maar wel service dat je gratis erbij doet als je vraagt , en de bakken zijn veranderd waar het eten ingaat, klopt het dat het nu meer rijst is? En minder vlees groenten ?

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Corina, we hebben geen andere menubakken (alleen andere kleur). De inhoud is dus gelijk. We gaan overigens volgende week wel van menubakken veranderen: biologisch afbreekbaar! 1 juli 2018: de nieuwe biologisch afbreekbare menubakken zijn er!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bedankt weer.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Kleine verbeterpunten: Voorkom dat het donkere bakvet en aangebrande resten van de saté in het bakje terecht komen.

Reactie van Soi35 Thai Food:We hier extra opletten. We overwegen om een bakplaat aan te schaffen. bedankt foor uw feed-back.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de 6de keer afgehaald in korte tijd. En het eten is echt super lekker en je krijgt ook echt lekker veel voor zo’n goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen die van echt lekker Thais eten houdt!! Ook de service is top!!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten zijn heel lekker, Prima dus. Wat de bezorging betreft: Inmiddels weet ik dat ik niet op een kwartiertje moet kijken. Ik wilde contant afrekenen maar had het bedrag niet gepast beschikbaar (bij eerdere bestellingen ook vaak niet overigens). Deze keer had de bezorger echter geen wisselgeld bij zich. Hij vroeg mijn bankrekening om het verschil te storten.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, goed verpakt en een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Hier ga ik nog een keer bestellen!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en ondanks de open straat toch aan de deur gebracht. Netjes!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten, snel geleverd, goed verpakt, smullen dus!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker en super snelle levering!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk eten echt ons favoriet. Lekker pittig ook als je daar voor kiest. Gewoon een topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was op tijd, wij hebben weer heerlijk gegeten

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Helaas kipkoekjes zijn minder lekker. Maar de rest is wel opsmaak

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Strak op tijd en het eten was heerlijk. kwaliteit op tijd, de beste slogan voor dit restaurant. Dankjewel

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer smaakvol en een super service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de maaltijd was goed. Helaas wel weer lauw op moment van bezorging. Ik had t graag warmer gehad. Qua smaak viel dit gerecht mij tegen. Het minste gerecht tot nu toe. De saus is erg overheersend en lijkt te veel op de zoet zure saus vd chinees. Voor het eerst een nagerecht besteld. Grappig dat t in 2 kleine porseleinen bakjes wordt aangeboden. Ik heb t mijn kinderen laten proeven (10 en 12 jaar). Zij vonden t niet lekker. Ik vond het wel lekker maar niet echt een speciale smaak. Niet iets wat ik nog een keer ga bestellen. De bezorging was prima. Beleefde jongeman.

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw reactie. We zullen eea intern bespreken. Leuk dat u de nieuwe items heeft geprobeerd. Pon

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. Eten was met zorg verpakt en goed geportioneerd. Het eten zelf was echt heerlijk! We hebben er echt van genoten!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We zijn vaste klant. Lekker en gezond! Blijf lang bestaan aub ;-)

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog steeds de lekkerste afhaaloptie in deze omgeving. altijd alles vers en gezond met veel groenten, spekkoek ook heerlijk. nu met spaarsysteem voor ons nog aantrekkelijker want we eten dit iedere week. suggestie, ga naar 3 opties voor de dagmaaltijd, we komen nu erg vaak uit op rode curry

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, tijdstip bezorging is een indicatie 😅

Reactie van Soi35 Thai Food:Ja, de tijdstip is inderdaad een indicatie (+/- 15 minuten). Zet er dus expliciet bij als u bijvoorbeeld op een bepaalde tijd weg moet! Soi35 Thai Food werkt per dag over de 50 bestellingen en 75% rondom 18:00 - 18:30 uur.Het valt niet altijd mee, maar we doen ons best!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker.. Echt een uitzonderlijke kwaliteit en ik kan het weten.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek thais! Bestel hier regelmatig. Viskoekjes zijn ook goed op smaak en vers. Aanrader!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze vertrouwde Thai is altijd top