Facebook Instagram Instagram

Beoordelingen van Soi35 Thai Food De Meern

Recente recensies van Soi35 Thai Food De Meern

5 sterren na 111 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De kip rode curry was heerlijk en de visfilet in chili saus ook. Wat ik wel als tip heb is om wat meer variatie te brengen in de dagmenu' s. Het is bijna iedere dag kip cashew noten en een rode of groene curry. De thaise keuken is zo uitgebreid dat wat meer variatie in de dagmenu' s wel moet kunnen?

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste olav, we gaan uw tip intern bespreken. Het is inderdaad zo dat Kip met cashewnoten er elke dag op staat (signature dish soi35). Daarnaast staat er altijd 1 curry en vegetarische maaltijd op het menu. De variatie zit in het derde gerecht. In dit geval de krokante vis. Er is een duidelijke reden voor een beperkte keuze per dag: geen voedselverspilling! Desalniettemin zullen we kijken in hoeverre kleine aanpassingen mogelijk zijn.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd en wederom een heerlijke maaltijd. Het gevoel van vers overheerst. Zeer tevreden en we zullen zeker nog vaker bestellen! Tip: Het zou leuk zijn als er voor kinderen wat meer te kiezen viel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker grote porties! Voor herhaling vatbaar.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het formaat van de salade vond ik zeer teleurstellend. Bijna 8 euro voor een halve koffiebeker aan salade.

Reactie van Soi35 Thai Food:De salade is 375ml. De dure ingredienten (garnalen, Thaise papaya) bepalen de duurdere prijs.. Wij kiezen er niet voor om deze ingredienten weg te laten of te vervangen door bijv. papaya uit de Dominicaanse Republiek.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed op smaak, altijd vers. Klein puntje van aandacht, soms iets teveel curry “saus” in verhouding tot vlees en groentes. Zou fijn zijn als de loempia’s per 4 gaan ipv per 3 aangezien de meeste families uit 4 bestaan. De chilisaus die bij de loempia’s wordt geserveerd is vaak zelfgemaakt en dan is hij goddelijk, soms is hij niet zelfgemaakt of bestaat hij niet uit dezelfde ingrediënten en dan is hij ietsje minder. Zeker geen reden om niet meer te bestellen, want het is altijd zalig. Bestelen vanaf €30+ zorgt er wel voor dat wij niet meer dan 1x per week bestellen, anders zouden wij dit zeker vaker doen.

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw feedback. deze is erg belangrijk voor ons. Wat betreft de minimum orderbedrag: deze is voor uw postcode verlaagt naar €25. In 2019 zullen we vestiging openen in Nieuwegein en zal deze verder worden verlaagd naar €12,50. We nemen uw opmerking mee over de saus, etc. Het zijn absoluut puntjes waarmee we "iets kunnen".

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! The kai lab (minced chicken) is one of my favourite this dishes and the soi35 one was great. Huge portion of rice too.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitermate smakelijk en prima verzorgd, we hebben ervan genoten!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errug lekker over het algemeen. Wij hadden de viskoekjes ( die waren helaas lauw en beetje taai) maar de sate en loempia's waren fingerlikking good... zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima prijs kwaliteit v/h het eten goede bezorging de salade wat klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk,zoals altijd! Net als de bezorging, altijd prima in orde!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede prijs kwaliteit verhouding. Wordt met de auto bezorgd, dus lekker warm nog. Makkelijk te bestellen en betalen via de eigen app.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker, wel wat pittiger dan de laatste keren Ruime hoeveelheid rijst saus, beter dan voorheen

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Kip cashewnoten was perfect. Groene curry heerlijk maar aubergine net iets te rauw naar mijn smaak.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd enorm lekker, nog hartstikke heet bij aankomst en heel snel bezorgd door een vriendelijke jongen. En als er dan eens iets mocht zijn dan word je netjes gebeld. Maar dat is vrijwel nooit het geval. Gewoon super!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker!!😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker. Los van de smaken vonden wij de afgelopen twee bestellingen dat er teveel vet in de bakjes van de kipsate lag wat zonde was van de smaak van de heerlijke satesaus. Daarnaast waren de viskoekjes erg gekrompen, dun en heel donker. De kipkoekjes zagen er daarin tegen prachtig uit.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte levering en wederom heerlijk gegeten. Smaakvol. Vers. Puur én Biologisch. Top!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, onze favoriet! Met afstand op 1 van alle eten-op-bestelling mogelijkheden!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al tijden klant bij jullie en het lijkt dat de milde variant heter is geworden. Wij eten met een gezin dus ook kinderen. Voor hen is het niet meer te eten omdat het te pittig is. De milde variant mag minder pittig. Verder nog steeds prima

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Bjorn, de Thaise rode curry is inderdaad standaard wellicht pittiger dan in het verleden. We maken de currypaste nu helemaal zelf. Uniek in NL, maar gemaakt van verse chilipepers.... Daarom hebben we de omschrijving ook aangepast en er een chilipepertje bijgezet. De andere hoofdmaaltijden zijn/waren goed te eten voor kinderen en we hebben ook een heerlijk kindermenu.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom TOP

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Wij hadden twee verschillende maaltijden genomen en beide waren heerlijk en er zaten heel veel verse groenten in.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige garnalensoep Thom Yam Khung en Groene curry en nog een pittig kip gerecht besteld. Heerlijk en vers! Op zondag besteld en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Enige minpunt was dat het deksel niet goed op de soep zat en de beker in het tasje om was gevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst, maar was hebben we heerlijk gegeten. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten. 2 verschillende gerechten genomen zo dat wij van alles wat konden eten.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten .heb met 50 betaald en de rek was 31 . Bezorger had geen wisselgeld maar zei dat ik een mail zou krijgen met vouchers ter compensatie . Deze mail heb ik nog niet gehad alleen ! Komt waarschijnlijk nog . Gr Remco

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Alleen jammer dat de 100% biologisch afbreekbare verpakking niet goed 100 % doorgevoerd wordt. Er wordt toch weer plastic folie toegevoegd bij sommige producten en plastic bakje voor de chilisaus. Jammer. Het eten was wel weer erg goed.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Bak, we zijn ons hiervan bewust en heel hard op zoek naar de juiste verpakking. De biologisch afbreekbare chilibakjes bleken bijvoorbeeld te smelten.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten zoals altijd, tot een volgende keer!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en op tijd bezorgd. Handig dat Soi vooraf vraagt met hoeveel cash je betaalt in verband met het wisselgeld. En het eten was prima. Niks mis mee.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch: vers, lekker, op tijd en vriendelijk bezorgd - meer dan waar voor je geld en precies was je zoekt in een maaltijd bezorgdienst. Echt een aanwinst voor de regio en dat blijf ik zeggen na meerdere bestellingen. Ook namens mijn man; bedankt voor de goede service.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en keurig op tijd bezorgt. Het eten is heet als het in de bakjes gaat. Deze worden zacht van de warmte waardoor het weten en bijna uit loopt de tafel op.

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw reactie. We zullen dit zeker in de gaten blijven houden. Onze menubakjes zijn biologisch afbreekbaar en bij te lange verhitting kan dit inderdaad wellicht een “probleem” worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer prima, net als anders. Ik heb deze keer voor het eerst via de nieuwe App besteld en moet zeggen dat ik deze App veel minder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vind dan de vorige versie.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Jeroen, graag verneem ik de volgende keer wat er aan de nieuwe app wat u betreft verbeterd kan worden. Qua functionaliteiten zijn we heel blij met de nieuwe app: spaarprogramma, acties, minimumorderbedrag, stabiliteit beveiligd betalen, etc. Echter gebruiksgemak is het allerbelangrijkst. Dus ik hier graag met u van gedachten over wisselen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar nog steeds heel pittig. Ik had wel bij de opmerking gevraag om "niet te pittig". Bezorger was bijna 20 minuten te laat. Dat was jammer.

Reactie van Soi35 Thai Food:U heeft de milde versie ontvangen. Het is niet mogelijk om Thaise rode curry totaal niet pittig te maken. Currypaste is gemaakt van chilipepers. De bezorgtijden zijn en blijven “richttijden”. Met elke 3 minuten 1 bestelling is het vrijwel onmogelijk om op piekmomenten exact op tijd te bezorgen. We blijven ons best doen ????

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, app snel kunnen downloaden vanuit de auto. Bestellen en betalen ging heel makkelijk. Eten op aangegeven tijd bezorgd en smaakte heerlijk! Gaan ze zeker vaker doen, een blijvertje.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was aan de buitenkant niet geheel duidelijk welk gerecht pittig was en welk mild. Had fijn geweest als we vooraf hadden gelezen dat de gerechten sowieso sterk gekruid zijn (wellicht heb ik niet goed gelezen hoor) want nu lustte dochterlief het niet ☺️. Verder heerlijk!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De voorgerechten hadden iets warmer gemogen.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en werd precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Binnenkort een catering voor 90 personen!

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super lekker. Vers, kwaliteit goed, prijs prima. Veel rijst, liever meer vlees/vis en iets minder rijst. Bezorger later dan afgesproken tijdstip.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zooooo lekker! 😋

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, voldoendee en sneller bezorgd dan verwacht.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alleen is de hoeveelheid kip in de Phad kai med mamuang wel wat aan karige kant!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en goed van kwaliteit. De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar kan daar zeker mee leven. Om wel altijd €2,50 extra te betalen voor de bezorging vind ik een behoorlijk minpunt, helemaal met een minimale orderbedrag van €12,50.

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Ruud, bedankt voor uw review. Fijn om te horen, dat u ons eten zo lekker vindt. Hierbij een korte reactie: uit marktonderzoek blijkt dat we de goedkoopste Thai zijn in Utrecht en dat willen we ook graag blijven! Elke 6 maanden doen we een uitgebreide analyse. De bezorgkosten zijn inderdaad standaard en marktconform. Vanuit de bedrijfsvoering kan ik alleen maar zeggen, dat de daadwerkelijke bezorgkosten met slechts €2,50 niet volledig worden gedekt (scooter afschrijving, zeer dure verzekering, uurloon bezorger, etc.). We hopen voor uw begrip. U kunt natuurlijk ook altijd gezellig komen AFHALEN: u ontvangt standaard 5% korting en een gratis bijgerechtje: kerriekoekjes.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de kip cashew besteld en die vonden we beiden erg zoet. De tom yam koong was ook aan de zoete kant. We vonden alleen de loempia’s erg lekker, want we hadden nog de sate’s besteld en die waren slechts okay...

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, was ruim op tijd en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Alleen het bakje met de saus was gesmolten door de viskoekjes.. (wel goed warm dus )

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor de review. We zijn er achter gekomen dat de biologisch afbreekbare sausbakjes niet tegen de hitte kunnen. Er zijn andere besteld. Thanks!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Pittig is ook echt pittig, ben ik niet meer gewend. En stipt op tijd. Ook handig dat je al vroeg kan bestellen.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Goeie smaak en vers

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, altijd vers en ook nog eens milieubewust bezig! By far de beste Thai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Zoooo lekker 😋

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weerrrr!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord; Super!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de Tom ka kai niet geweldig. Gewone Nederlandse champignons ipv Thaise of oesterzwam en kipfilet was droog. Kipdijen was lekkerder geweest. De groene curry was ok ook daar Nederlandse obergine ipv bolletjes zoals in Thailand...gele paprika heb ik ook nog niet in een Thaise curry gehad. Prijs was wel goed in vergelijking met andere aanbieders.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Leonard, bedankt voor uw review. Vanzelfsprekend bespreken we elke review intern, zodat ons bedrijf hiervan kan leren. Zonder elk ingrediënt afzonderlijk te bespreken zijn 3 uitgangspunten voor onze keuze: 1. elke regio in Thailand heeft haar eigen keuken. In NL ziet men hoofdzakelijk allen de Isaan variant, De NL champignon, maar ook bijvoorbeeld de aardbei komt gewoon voor in verschillende Thaise regio's. 2. Wat is de bedrijfszekerheid van het ingrediënt? Meer en meer kruiden worden bij de douane namelijk afgekeurd en biedt geen zekerheid tot levering. 3. En we maken soms een kostenoverweging. De eggplant waaraan u refereert kost in de toko €4,15 voor 4 stuks. Bij de gehanteerde 30% 'foodcosts' in de Horeca, kom je op maaltijdprijzen welke weinig mensen wensen te betalen. De eggplant is familie van de aubergine, derhalve gebruiken we deze.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. De laatste paar maanden bestellen we alleen nog maar bij soi35. Supervers en lekker. Wel vroeg ik me af waarom we in de nieuwe app geen biokip meer kunnen bestellen?

Reactie van Soi35 Thai Food:Alle gerechten kunnen nog altijd met biologische kip. Echter deze "uitzonderingen" (net als bereiding 'zonder paprika' of 'zonder ui' dienen voor 12:00 uur te worden besteld. Bij opmerkingen vermeld u uw wensen.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat ik heb besteld bij Soi35. Beide keren was het eten heerlijk, ruime portie (ik ben een grote eter maar het was voor mij voldoende) en op tijd bezorgd. Bovendien ook een nette prijs. Prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en voor het eerst als beiden niet vegetariër eens vega gerecht geprobeerd. Echt lekker. Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd erg lekker! Je proeft dat alles vers bereid wordt en het brengt ons altijd even terug naar Thailand. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep vonden we erg weinig. Zowel de hoeveelheid in het bakje (iets meer dan 1/2 gevuld) maar ook de vulling (2 garnaaltjes doormidden gesneden) erg mager.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een mooie prijs 👍👍

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de app was het eten snel besteld. De bezorger kwam zo goed als op tijd. Wel was het gerecht al een beetje afgekoeld toen ik het uit de verpakking haalde. Wat me verbaasde aangezien het weer erg warm was. Zowel het hoofdgerecht en de rijst waren in ruime mate aanwezig. De kipkoekjes waren lekker fris door de smaak van de limoenblaadjes. In 1 van de koekjes zat een klein botje (ongeveer 1,5 cm), dat had ik niet verwacht. Misschien dat het een foutje was? Verder was alles weer prima!

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw feedback. We gaan het item, botje in kipgehakt (ongelukje) intern bespreken om dit in de toekomst dit te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als vanouds...

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt, fijn om te horen!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en netjes op tijd bezorgd.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ondanks dat de rijst net niet gaar was, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door een heerlijke kip met cashewnoten!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen altijd met plezier bij Soi35 Afgelopen keer ging het duidelijk even mis. 1. De Tom ka Kaj was minder goed op smaak, weinig specifiek gekruid 2. Het garnalen gerecht smaakte geparfumeerd, 3. De bezorger was 15 min later dan aangegeven, vorige keer 15 minuten te vroeg. natuurlijk geen echt probleem maar informeer klanten dan dat bezorgtijden +- 15 minuten zijn. Even weer terug ip het spoor dan blijven wij bestellen. Groet!

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Charles, op de eerste twee punten is lastig om een reactie te geven. Onze receptuur ligt vast, maar het blijft 'mensenwerk'. De bezorgtijden: we communiceren regelmatig dat deze 15 minuten kunnen afwijken (+/-). Indien langer zullen we bellen. Soi35 Thai Food verwerkt ongeveer 1 bestelling/3 minuten. Als deze mooi verdeeld binnenkomen is dat geen probleem, maar sommige piekmomenten en natuurlijk de files zetten onze logistiek onder druk.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... heerlijk!!!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipkoekjes en loempia’s als vanouds lekke! Bezorging keurig op tijd. Het hoofdgerecht met garnalen was helaas niet wat ik er van had verwacht maar dat zal een kwestie van smaak zijn.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind te weinig pindasaus bij saté maar wel service dat je gratis erbij doet als je vraagt , en de bakken zijn veranderd waar het eten ingaat, klopt het dat het nu meer rijst is? En minder vlees groenten ?

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Corina, we hebben geen andere menubakken (alleen andere kleur). De inhoud is dus gelijk. We gaan overigens volgende week wel van menubakken veranderen: biologisch afbreekbaar! 1 juli 2018: de nieuwe biologisch afbreekbare menubakken zijn er!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bedankt weer.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Kleine verbeterpunten: Voorkom dat het donkere bakvet en aangebrande resten van de saté in het bakje terecht komen.

Reactie van Soi35 Thai Food:We hier extra opletten. We overwegen om een bakplaat aan te schaffen. bedankt foor uw feed-back.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de 6de keer afgehaald in korte tijd. En het eten is echt super lekker en je krijgt ook echt lekker veel voor zo’n goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen die van echt lekker Thais eten houdt!! Ook de service is top!!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten zijn heel lekker, Prima dus. Wat de bezorging betreft: Inmiddels weet ik dat ik niet op een kwartiertje moet kijken. Ik wilde contant afrekenen maar had het bedrag niet gepast beschikbaar (bij eerdere bestellingen ook vaak niet overigens). Deze keer had de bezorger echter geen wisselgeld bij zich. Hij vroeg mijn bankrekening om het verschil te storten.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, goed verpakt en een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Hier ga ik nog een keer bestellen!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en ondanks de open straat toch aan de deur gebracht. Netjes!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten, snel geleverd, goed verpakt, smullen dus!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker en super snelle levering!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk eten echt ons favoriet. Lekker pittig ook als je daar voor kiest. Gewoon een topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was op tijd, wij hebben weer heerlijk gegeten

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Helaas kipkoekjes zijn minder lekker. Maar de rest is wel opsmaak

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Strak op tijd en het eten was heerlijk. kwaliteit op tijd, de beste slogan voor dit restaurant. Dankjewel

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer smaakvol en een super service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de maaltijd was goed. Helaas wel weer lauw op moment van bezorging. Ik had t graag warmer gehad. Qua smaak viel dit gerecht mij tegen. Het minste gerecht tot nu toe. De saus is erg overheersend en lijkt te veel op de zoet zure saus vd chinees. Voor het eerst een nagerecht besteld. Grappig dat t in 2 kleine porseleinen bakjes wordt aangeboden. Ik heb t mijn kinderen laten proeven (10 en 12 jaar). Zij vonden t niet lekker. Ik vond het wel lekker maar niet echt een speciale smaak. Niet iets wat ik nog een keer ga bestellen. De bezorging was prima. Beleefde jongeman.

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw reactie. We zullen eea intern bespreken. Leuk dat u de nieuwe items heeft geprobeerd. Pon

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. Eten was met zorg verpakt en goed geportioneerd. Het eten zelf was echt heerlijk! We hebben er echt van genoten!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We zijn vaste klant. Lekker en gezond! Blijf lang bestaan aub ;-)

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog steeds de lekkerste afhaaloptie in deze omgeving. altijd alles vers en gezond met veel groenten, spekkoek ook heerlijk. nu met spaarsysteem voor ons nog aantrekkelijker want we eten dit iedere week. suggestie, ga naar 3 opties voor de dagmaaltijd, we komen nu erg vaak uit op rode curry

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, tijdstip bezorging is een indicatie 😅

Reactie van Soi35 Thai Food:Ja, de tijdstip is inderdaad een indicatie (+/- 15 minuten). Zet er dus expliciet bij als u bijvoorbeeld op een bepaalde tijd weg moet! Soi35 Thai Food werkt per dag over de 50 bestellingen en 75% rondom 18:00 - 18:30 uur.Het valt niet altijd mee, maar we doen ons best!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker.. Echt een uitzonderlijke kwaliteit en ik kan het weten.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek thais! Bestel hier regelmatig. Viskoekjes zijn ook goed op smaak en vers. Aanrader!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze vertrouwde Thai is altijd top